top of page

Workshops

Tijdens een workshop begeleid ik u bij het maken van een mozaïekwerkstuk.

U heeft de keuze uit diverse objecten, zoals bijvoorbeeld een spiegel(tje), een schaal, een fotolijst of uw huisnummer. Ook kunt u natuurlijk uw eigen object meenemen om te mozaïeken. Of u heeft misschien een foto van een object of een zelfgemaakt idee dat u in mozaíek wilt omzetten. Er is heel veel mogelijk!

U maakt een ontwerp op de door u gekozen ondergrond. Er zijn vele voorbeelden voorhanden. Het snijden van tegels en/of glas, het knippen, leggen, voegen, inwassen en het gebruik van gereedschap wordt u allemaal uitgelegd. En met al die kennis gaat u aan de slag.

U kunt gebruik maken van een grote verscheidenheid aan materialen, zoals vele kleuren keramische tegels, glasmozaïek, kralen, kiezels. schelpen en zelfs serviesgoed. U kunt ook zelf materialen meenemen om te verwerken in uw mozaïekobject.

Afhankelijk van het door u te maken object en de tijd die u daarvoor nodig heeft, is het mogelijk dat u aan het einde van de workshop de voegspecie met een handleiding mee naar huis krijgt zodat u uw voorwerp zelf thuis kunt voegen en afmaken. Dit heeft te maken met de droogtijd van de lijm en het voegsel. Ook kunt u het voegen aan mij overlaten en het ontwerp later ophalen of thuis laten bezorgen.

De kosten voor een workshop bedragen € 45,00 voor een dagdeel en € 75,00 voor een hele dag. De materialen, het voegmiddel en de lijm zijn bij de prijs inbegrepen. Tijdens de workshop krijgt u een koffie/thee, frisdrank met iets lekkers en een lunch bij de ééndaagse workshop. 

De workshops vinden plaats op afspraak en in een kleine bezetting. De tijden zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur voor de workshop van een halve dag. De workshop van een hele dag start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Voor meer informatie of aanmelden: bel 06-44232345 of stuur een e-mail naar ostalpa@hotmail.nl. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze website.

Iedereen die een workshop bij Atelier Artifex Talpa volgt, gaat in ieder geval met een uniek mozaïekwerkstuk naar huis!

bottom of page