top of page

Opdrachten / Projecten

Mozaïek naar uw eigen ontwerp, kleur en wens? Een spiegellijst, tafelblad, (bedrijfslogo), huisnummer, vaas/bloempot, stoel, wanddecoratie, een tuinbeeld, kaarsenstandaard, kortom te veel om op te noemen, want er is heel veel mogelijk met mozaïek. Je eigen idee in mozaïek vervaardigd maakt dat je iets unieks en origineels hebt want van elk gemozaïekt voorwerp is er maar één! Dat maakt mozaïeken ook zo leuk om te doen: een creatieve uitdaging om van elk object een heel apart, uniek object te maken.

Wanneer u een opdracht plaats bij Atelier Artifex Talpa wordt deze in nauw overleg met u, als opdrachtgever, gemaakt. Samen met u kijk ik naar uw wensen en de mogelijkheden die er zijn. Indien u dit wenst, kiezen we samen de materialen en de kleuren uit maar als u wilt, kunt u mij ook de vrije hand geven nadat ik van u een aantal aanwijzingen heb gekregen. Na ons oriënterende gesprek maak ik een ontwerpschets, welke ik u ter goedkeuring voorleg. Tevens maak ik een klein stukje proefmozaïek met de door u gekozen kleuren en materialen U heeft dan een eerste indruk van de kleur- en materiaalcombinaties. Na uw goedkeuring ontvangt u een offerte. Na uw akkoord van de offerte ga ik aan de slag. Via foto's houd ik u op de hoogte van de vorderingen. 

Afhankelijk van de opdracht zal de voorbereiding, (gedeeltelijke) uitvoering en afwerking in het Atelier Artifex Talpa plaatsvinden. Indien nodig worden de werkzaamheden (of een deel) op locatie uitgevoerd. 

U krijgt voor alle opdrachten een vrijblijvende offerte, afhankelijk van het object, het ontwerp en de grootte van het mozaïek. Bij grote opdrachten wordt u gevraagd 25% van de prijs vooraf te voldoen. 

bottom of page