top of page

Gemozaïekte betonnen bank, 2.20 m lang.

Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging ben ik in 2018 begonnen met het mozaïeken van grote objecten zoals een auto en een grote betonnen bank.

Met het mozaïeken van betonnen banken wil ik een bijdrage leveren aan meer saamhorigheid in onze samenleving, even de tijd nemen voor elkaar en het bevorderen van sociale contacten. Een bank voor elkaar waar mensen elkaar ontmoeten en zittend op de bank een praatje maken, iets drinken, een ijsje eten of gewoon even uitrusten en genieten van een uitzicht. Een bank gebruikt door jong en oud. 

Voor het maken van grote objecten als een auto en een betonnen bank heb je veel ruimte nodig en omdat mijn atelier in Capelle aan den IJssel hiervoor te klein is, worden deze grote objecten gemaakt in Katwijk aan Zee waar ik ruimte heb gekregen in de loods van Autobedrijf Van der Poel Occasions, gevestigd aan de Sandtlaan 36 F3 te Katwijk aan Zee. Daar heb ik letterlijk de ruimte gekregen om aan mijn dromen te werken: gemozaïekt buitenmeubilair maken voor allerlei doelen. 

Wilt u de bank zien en eens bespreken wat de mogelijkheden zijn, kom dan langs in Katwijk aan Zee en we bekijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Behalve grote betonnen banken zijn er vele andere mogelijkheden om een schoolplein, de entree van een bedrijf, een verzorgingstehuis of een park kleurrijk te maken, zoals bijvoorbeeld kleine betonnen zitbankjes, poefjes, zitkubussen of een beeld et cetera. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zie de fotogalerie voor foto's van de gemozaïekte auto.

bottom of page